Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc

Printeaza

Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc din: ciuperci, carne de porc, ceapa, masline, rosii, ulei, sare, piper, mamaliga.

Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapă
  • 200 g măsline
  • 4-5 roşii foarte coapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • mămăligă
  • rucola

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se taie, se dau sub un jet de apă si se lasă la scurs.

Ceapa se taie pestisori si se pune la calit. Cand devine sticloasa, se adauga carnea taiata bucati. Se lasa sa se rumeneasca, apoi se adauga ciupercile.

Se lasa ciupercile pe foc pana ce se evapora apa si apoi se adauga maslinele fara samburi.

Se pun si rosiile taiate cuburi, se presara sare si piper si se lasa la fiert sub capac, eventual adaugand pufina apa. Se serveste cu mamaliga si frunze de rucola, dupa gust.

Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc

Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Foarte buna tocata de ciuperci

  2. Nina Apostoleanu

    Azi chiar ma gandeam sa fac si eu o tocanita, dar o fac fara carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.