Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc
PrinteazaTocana de ciuperci cu masline si carne de porc din: ciuperci, carne de porc, ceapa, masline, rosii, ulei, sare, piper, mamaliga.
Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 500 g carne de porc
- 1 ceapă
- 200 g măsline
- 4-5 roşii foarte coapte
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- mămăligă
- rucola
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă, se taie, se dau sub un jet de apă si se lasă la scurs.
Ceapa se taie pestisori si se pune la calit. Cand devine sticloasa, se adauga carnea taiata bucati. Se lasa sa se rumeneasca, apoi se adauga ciupercile.
Se lasa ciupercile pe foc pana ce se evapora apa si apoi se adauga maslinele fara samburi.
Se pun si rosiile taiate cuburi, se presara sare si piper si se lasa la fiert sub capac, eventual adaugand pufina apa. Se serveste cu mamaliga si frunze de rucola, dupa gust.
Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc
Pofta buna!
Foarte buna tocata de ciuperci
Azi chiar ma gandeam sa fac si eu o tocanita, dar o fac fara carne