Tocana de fasole cu legume

Printeaza

Tocana de fasole cu legume din: fasole, ceapa, usturoi, morcovi, dovlecel, supa de vita, rosii in bulion, ulei, pasta de rosii, sare.

Ingrediente:Tocana_de_fasole_cu_legume

  • o conserva mare fasole boabe sau doua mai mici
  • o ceapa alba
  • 4 catei de usturoi
  • 3 morcovi
  • un dovlecel
  • 250 ml supa de vita
  • o conserva mica rosii in bulion
  • o lingura ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se căleşte în ulei ceapa tăiată mărunt. După ce s-a înmuiat, se pune usturoiul si se mai lasă un minut. Se pun roşiile, morcovii, dovlecelul tăiate mărunt si supa. Se dau în clocot, se reduce focul si se mai fierbe 15 minute.

Se pune apoi fasolea, se adaugă pasta de roşii, se acoperă cu un capac şi şe lasă la fiert 30 de minute, amestecând din când în când. La final, se potriveşte gustul de sare.

Tocana de fasole cu legume

Tocana_de_fasole_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.