Tocană de gogoşari

Printeaza

Tocană de gogoşari din: gogosari, ceapa, rosii, condimente, sare, ulei.

Ingrediente:Tocană de gogoşari

  • 2 kg gogoşari
  • 3-4 cepe mari
  • 3-4 roşii coapte
  • condiment tip Vegeta
  • sare
  • 300 ml ulei

 

Mod de preparare:

Coci gogoşarii pe plita încinsă sau pe aragaz, îi aşezi într-un castron şi-i acoperi cu un pro­sop. Intre timp, cureţi cepele, le tai peştişori, cureţi şi roşiile, le speli bine şi le tai rondele. ureţi apoi gogoşarii de coajă, cotoare şi seminţe şi îi rupi fâşii pe lungime.

Pui uleiul la încins într-un ceaun, că­leşti bine ceapa, adaugi roşiile, ar­deii, sarea, Vegeta, torni 2 căni de apă şi laşi să fiarbă înăbuşit 30 de minute. Tocăniţa de gogoşari e foarte bună cu mămăliguţă caldă sau rece, după gust!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.