Tocana de inimi cu smantana

Printeaza

Tocana de inimi cu smantana din: inimi de pui, ciuperci, ceapa, smantana, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocana de inimi cu smantana

  • 250 g inimi de pui
  • o conservă ciuperci
  • o ceapa
  • 250 ml smântână de gătit
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • o lingură ulei
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se pune ceapa tocată la călit şi, când s-a înmuiat, se adaugă inimioarele bine spălate. Se lasă un minut, se acoperă cu apă, se pune capac şi se fierbe 30 de minute.

Se adaugă apoi ciupercile, întregi dacă sunt cât o înghiţitură, şi se mai lasă 10 minute la fiert, adăugând puţină apă. Se pune smântână, se mai lasă 5 minute la fiert, se trage de pe foc, se potriveşte de sare şi piper şi se aduce la masă cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.