Tocana de inimi si ciuperci
PrinteazaTocana de inimi si ciuperci din: inimi de pui, ciuperci, ceapa, smantana, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 250 g inimi de pui
- o conservă ciuperci
- o ceapa
- 250 ml smântână de gătit
- 1/2 legătură pătrunjel
- o lingură ulei
- sare si piper
Mod de preparare:
In ulei se pune ceapa tocată la călit şi, când s-a înmuiat, se adaugă inimioarele bine spălate. Se lasă un minut, se acoperă cu apă, se pune capac şi se fierbe 30 de minute.
Se adaugă apoi ciupercile, întregi dacă sunt cât o înghiţitură, şi se mai lasă 10 minute la fiert, adăugând puţină apă.
Se pune smântână, se mai lasă 5 minute la fiert, se trage de pe foc, se potriveşte de sare şi piper şi se aduce la masă cu verdeaţă.
Pofta buna!