Tocana de legume (varianta)

Printeaza

Tocana de legume 

Ingrediente:Tocana de legume (varianta)

  • 700 g cartofi cubulete
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa taiata mare
  • 1 argei gras taiat felii
  • 125 ml concentrat vegetal
  • 350 g varza taiata marunt
  • 100 g rosii conserva taiate sferturi
  • 4 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in apa clocotita timp de 5 minute. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa impreuna cu ardeiul timp de 3-4 minute. Se adauga cartofii si se inabuse la foc iute 8-10 minute.

Se toarna concentratul vegetal, varza si rosiile. Se mai fierbe inca 4 minute. Se incorporeaza patrunjelul verde si se asezoneaza cu sare si piper. Se orneaza cu frunze de patrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.