Tocana de mazare cu paste si kaizer
PrinteazaTocana de mazare cu paste si kaizer din: kaizer, mazăre din conservă, ceapă, sare, piper alb, boia dulce, patrunjel verde, ulei, pastă de roşii, paste melcişori, spaghete sau spirale.
Ingrediente:
- 150 g kaizer
- 250 g mazăre din conservă
- 1 ceapă
- sare
- piper alb măcinat
- boia dulce
- 1 legătură pătrunjel verde
- 2-3 linguri ulei
- 2 linguri pastă de roşii
- 250 g paste melcişori, spaghete sau spirale
Mod de preparare:
Toci mărunt ceapa curăţată şi tai în fâşii subţiri kaizerul. încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa şi kaizerul la foc mic, amestecând uşor.
După 4-5 minute, adaugi mazărea scursă, condimente după gust şi torni apă fierbinte, cât să le acopere.
Când apa aproape a scăzut, adaugi pasta de roşii, presari pătrunjelul tocat şi mai laşi tocăniţa pe foc pentru 1-2 clocote.
Fierbi pastele în apă sărată, le scurgi şi le limpezeşti cu apă rece. Repartizezi în farfurii pastele calde şi pui deasupra tocăniţă de mazăre.
Tocana de mazare cu paste si kaizer
Pofta buna!