Tocana de mazare cu paste si kaizer

Printeaza

Tocana de mazare cu paste si kaizer din: kaizer, mazăre din conservă, ceapă, sare, piper alb, boia dulce, patrunjel verde, ulei, pastă de roşii, paste melcişori, spaghete sau spirale.

Tocana de mazare cu paste si kaizer

Ingrediente:

  • 150 g kaizer
  • 250 g mazăre din conservă
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper alb măcinat
  • boia dulce
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 250 g paste melcişori, spaghete sau spirale

Mod de preparare:

Toci mărunt ceapa curăţată şi tai în fâşii subţiri kaizerul. încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa şi kaizerul la foc mic, amestecând uşor.

După 4-5 minute, adaugi mazărea scursă, condi­mente după gust şi torni apă fierbinte, cât să le acopere.

Când apa aproa­pe a scăzut, adaugi pasta de roşii, presari pătrunje­lul tocat şi mai laşi tocăniţa pe foc pentru 1-2 clocote.

Fierbi pastele în apă sărată, le scurgi şi le limpezeşti cu apă rece. Repartizezi în farfurii pas­tele calde şi pui deasupra tocăniţă de mazăre.

Tocana de mazare cu paste si kaizer

Tocana de mazare cu paste si kaizer

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.