Tocana de peste cu legume

Printeaza

Tocana de peste cu legume din: peste, ceapa, ardei gras, rosii in bulion, bulion, masline, ulei, faina si verdeata.

Ingrediente:Tocana_de_peste_cu_legume

  • 800 g peste gras
  • 2 cepe
  • un dovlecel
  • un ardei gras roşu
  • 4 roşii în bulion
  • 2 linguri bulion
  • 150 g măsline
  • o lingură ulei
  • 2-3 linguri făină
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Pestele porţionat se trece prin făină şi se rumeneşte doar pe o parte, apoi se scoate.

In acelaşi ulei în care s-a prăjit peştele se pun la călit cepele tăiate peştişori şi ardeiul. După ce s-au înmuiat, se adaugă roşiile şi măslinele.

Se toarnă şi bulionul desfăcut şi se lasă la fiert 15 minute. Apoi, se pune dovlecelul tăiat mare.

Se lasă să dea un clocot, se adaugă peştele şi se mai fierbe 10 minute. Se aduce la masă cu verdeaţă.

 

Tocana de peste cu legume

Tocana de peste cu legume

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.