Tocana de peste cu mamaliga
PrinteazaTocana de peste cu mamaliga din: peste, rosii, ceapa, usturoi, capere, faina, cartofi, spanac, margarina, sare, mamaliga.
- 800 g peşte alb
- 400 g cuburi de roşii conservate
- o ceapă
- un căţel usturoi
- 60 g capere
- 2 linguri făină
- 800 g cartofi
- 300 g spanac întreg
- 3 linguri margarină
- sare
- mămăligă
Mod de preparare:
Pestele se taie cuburi care se trec prin făină şi se rumenesc în margarină topită.
Se scot, se pun ceapa şi usturoiul curăţate şi tăiate mărunt, se călesc, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi mici şi roşiile şi se lasă 10 minute.
Se adaugă peştele şi spanacul bine spălat, sarea, caperele, se toarnă puţină apă şi se lasă 20 de minute la fiert, acoperit.
Se aduce tocana la masă alături de mămăligă.
Tocana de peste cu mamaliga
Pofta buna!