Tocana de peste cu mamaliga

Printeaza

Tocana de peste cu mamaliga din: peste, rosii, ceapa, usturoi, capere, faina, cartofi, spanac, margarina, sare, mamaliga.

Ingrediente:Tocana_de_peste_cu_mamaliga

  • 800 g peşte alb
  • 400 g cuburi de roşii conservate
  • o ceapă
  • un căţel usturoi
  • 60 g capere
  • 2 linguri făină
  • 800 g cartofi
  • 300 g spanac întreg
  • 3 linguri margarină
  • sare
  • mămăligă

 

Mod de preparare:

Pestele se taie cuburi care se trec prin făină şi se rumenesc în margarină topită.

Se scot, se pun ceapa şi usturoiul curăţate şi tăiate mărunt, se călesc, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi mici şi roşiile şi se lasă 10 minute.

Se adaugă peştele şi spanacul bine spălat, sarea, caperele, se toarnă puţină apă şi se lasă 20 de minute la fiert, acoperit.

Se aduce tocana la masă alături de mămăligă.

Tocana de peste cu mamaliga

Tocana_de_peste_cu_mamaliga

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.