Tocana de porc cu legume si cimbru

Printeaza

Tocana de porc cu legume si cimbru din: pulpa de porc, ceapa, morcovi, usturoi, telina, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocana_de_porc_cu_legume_si_cimbru

  • 500 g pulpa de porc
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 catei usturoi
  • o tija telina
  • o lingurita cimbru
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu fund dublu se încinge uleiul si se căleşte ceapa un minut. Se adaugă carnea şi se lasă să se călească 5 minute până ce îşi schimbă culoarea. Se pun morcovii tăiaţi rondele şi se mai lasă 5 minute.

Se pun apoi ţelina tăiată mărunt şi cimbrul, se acoperâ cu apă si se lasă la fiert. Cu 5 minute înainte de a fi gata se pune usturoiul tăiat feliuţe şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Tocana de porc cu legume si cimbru

Tocana_de_porc_cu_legume_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.