Tocana de porc cu legume si cimbru
PrinteazaTocana de porc cu legume si cimbru din: pulpa de porc, ceapa, morcovi, usturoi, telina, cimbru, ulei, sare, piper.
- 500 g pulpa de porc
- o ceapa
- 2 morcovi
- 2 catei usturoi
- o tija telina
- o lingurita cimbru
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă cu fund dublu se încinge uleiul si se căleşte ceapa un minut. Se adaugă carnea şi se lasă să se călească 5 minute până ce îşi schimbă culoarea. Se pun morcovii tăiaţi rondele şi se mai lasă 5 minute.
Se pun apoi ţelina tăiată mărunt şi cimbrul, se acoperâ cu apă si se lasă la fiert. Cu 5 minute înainte de a fi gata se pune usturoiul tăiat feliuţe şi se potriveşte gustul de sare şi piper.
Tocana de porc cu legume si cimbru
Pofta buna!