Tocana de porc in dovleac

Printeaza

Tocana de porc in dovleac din: dovleac, carne de porc, ceapa rosie, ardie gras, rosii, chimen, cimbru, sare, ulei, vin rosu.

Ingrediente:Tocana_de_porc_in_dovleac

  • 1 dovleac potrivit
  • 600 g carne de porc slaba
  • 3 cepe rosii
  • 1-2 ardei grasi rosii
  • 2 rosii
  • 1 lingurita chimen pisat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • 1 ml ulei
  • 100 ml vin rosu

 

Mod de preparare:

Tai ceapa peştişori, ardeii fâşii şi carnea cubuleţe. Pui ceapa şi ar­deii la înăbuşit în ulei şi un praf de sare.

Când ceapa devine sticloa­să, adaugi carnea tăiată cubuleţe, cimbrul şi chimen. Laşi pe foc până când carnea îşi schimbă cu­loarea.

Tai capacul de la dovleac şi îl cureţi de seminţe şi de par­tea aţoasă.

Umpli dovleacul cu compoziţia de carne şi ceapă şi torni vinul roşu, iar deasupra aco­peri cu felii de roşii. Dai la cuptor până se înmoaie dovleacul.

Tocana de porc in dovleac

Tocana_de_porc_in_dovleac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.