Tocana de pui cu ardei iute

Printeaza

Tocana de pui cu ardei iute din: aripioare de pui, ceapa, ardei, rosii, ulei.

Ingrediente:Tocana de pui cu ardei iute

  • o caserolă aripioare de pui
  • 4 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 2 ardei iuţi
  • o conservă mică roşii în bulion
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • 3-4 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea bine spălată şi uscată se rumeneşte în ulei. Când a devenit albă, se scoate. In acelaşi ulei se pune ceapa tăiată peştişori, se presară cu sare şi se căleşte 15 minute.

Se adaugă ardeii graşi triaţi fideluţă şi ardeii iuţi tăiaţi rondele, se lasă 5 minute, se pune carnea, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.

Se pun roşiile în bulion şi se mai lasă 10 minute la fiert. Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.