Tocana de pui cu ardei iute
PrinteazaTocana de pui cu ardei iute din: aripioare de pui, ceapa, ardei, rosii, ulei.
- o caserolă aripioare de pui
- 4 cepe
- 2 ardei graşi
- 2 ardei iuţi
- o conservă mică roşii în bulion
- 3 linguri ulei
- sare
- 3-4 fire pătrunjel
Mod de preparare:
Carnea bine spălată şi uscată se rumeneşte în ulei. Când a devenit albă, se scoate. In acelaşi ulei se pune ceapa tăiată peştişori, se presară cu sare şi se căleşte 15 minute.
Se adaugă ardeii graşi triaţi fideluţă şi ardeii iuţi tăiaţi rondele, se lasă 5 minute, se pune carnea, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.
Se pun roşiile în bulion şi se mai lasă 10 minute la fiert. Se serveşte cu pătrunjel.
Pofta buna!