Tocana de pui cu fasole si ardei gras
PrinteazaTocana de pui cu fasole si ardei gras din: ulei de masline, ceapa, telina, ardei, usturoi, paprika, rosii, supa de pui, fasole si pulpe superioare de pui.
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa mare, tocata
- 2 tulpini de telina Apio
- 1 ardei galben si 1 ardei rosu, fara seminte, taiati cuburi
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 2 linguri de paprika
- 400 g de rosii tocate, din conserva
- 150 ml supa de pui
- 2×400 g fasole, din conserva, scursa si clatita
- 8 pulpe superioare de pui, fara piele
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la I80°c/gaz 4. încinge uleiul într-o cratiţă care poate fi dată şi la cuptor. Adaugă ceapa, ţelina, ardeii şi sotează-le 5 minute. Presară usturoiul, paprika şi mai lasă pe foc 3 minute. Toarnă în cratiţă roşiile, supa de pui şi fasolea, apoi asezonează bine.
Adu la punctul de fierbere, apoi aşază pulpele de pui în sos. Acoperă vasul cu un capac şi dă-l la cuptor 45 de minute.
Tocana de pui cu fasole si ardei gras
Pofta buna!
am facut aceasta reteta, data viitoare dublez cantitatile, e prea buna
Vreau sa incerc si eu asa ceva 🙂