Tocana de pui cu legume
PrinteazaTocana de pui cu legume din: ulei de floarea soarelui, ceapa, usturoi, supa de pui, cartof, frunze de cimbru, frunze de rozmarin, pulpe d epui, morcovi si praz.
- 1 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 ceapa, feliata subtire
- 4 catei de usturoi, feliati
- 1,4 l supa de pui fierbinte
- 1 cartof mare, dat pe razatoarea mare
- 1 lingura frunze de cimbru proaspat
- 2 lingurite frunze de rozmarin proaspat
- 1,7 kg pulpe de pui superioare, fara piele
- 6 morcovi, taiati pe lungime si tocati cuburi
- 3 fire de praz, spalate bine si feliate grosier
Mod de preparare:
Incinge uleiul în cea mai mare cratiţă pe care o ai, cu capac (un wok foarte mare e perfect). Sotează ceapa şi usturoiul timp de câteva minute, până se înmoaie, apoi toarnă supa şi adaugă cartofii şi ierburile aromatice.
Adaugă puiul şi adu totul la punctul de fierbere. Pune în cratiţă morcovii, păstârnacul şi prazul, apoi acoperă cu un capac şi lasă-le să se înăbuşe, pe foc mic, timp de 40-45 de minute, amestecând ocazional, până când se pătrunde puiul.
Tocana de pui cu legume
Pofta buna!
O tocanita delicioasa