Tocana de pui cu quinoa
PrinteazaTocana de pui cu quinoa din: ulei de masline, ceapa, ardei grasi, rosii, piept de pui, quinoa, fasole rosie, patrunjel, sare, piper si chili.
- o lingura ulei de masline
- o ceapa
- 2 ardei grasi
- o conserva rosii cubulete
- 500 g piept de pui dezosat
- 150 g quinoa
- un morcov
- o conserva fasole rosie
- patrunjel
- sare
- piper
- chili
Mod de preparare:
Căleşte ceapa tocată în uleiul încins, adaugă ardeii şi morcovii tăiaţi şi înăbuşe-i, să se înmoaie. Adaugă bucăţile de pui şi mai lasă 5-10 minute. Toarnă peste tocană roşiile şi lasă să fiarbă acoperit circa 10 de minute. Adaugă la fiert quinoa şi fasolea şi lasă să clocotească încă 15 minute.
Condimentează după gust, cu sare, piper, boia, chili etc. Inainte de a servi, presară în farfurie pătrunjel verde tocat.
Tocana de pui cu quinoa
Pofta buna!