Tocana de rosii cu linte si migdale

Printeaza

Tocana de rosii cu linte si migdale din: linte, roşii uscate la soare, muguri de pin, ulei de măsline, sare, condimen­te la alegere, apă, dovlecel, ţelină, roşii, migdale, suc de lămâie.

Tocana de rosii cu linte si migdale

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de linte, încolţită
  • 1 ceaşcă de roşii uscate la soare, înmuiate în apă
  • 1/2 de ceaşcă de muguri de pin
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriţă de sare
  • 1/2 linguriţa de condimen­te la alegere
  • 3 ceşti de apă
  • 1/2 ceaşcă de dovlecel tocat
  • 1/4 ceaşcă de ţelină, mărunţită
  • 1 ceaşcă de roşii, tocate
  • 1/4 ceaşcă de migdale, înmuiate în apă
  • 2 linguri de suc de lămâie

Mod de preparare:

Pregătiţi baza pentru tocană, amestecând laolaltă roşiile uscate la soare, nucile de pin untdelemnul de măşline, sa­rea, condirpentele şi apa.

Pregătiţi legumele pentru tocană. Tăiaţi dovlecelul în formă de cubuleţe. Tocaţi mărunt ţelina.

Amestecaţi laolaltă baza tocanei, lintea, dovlecelul, ţelina, migdalele întregi şi sucul de lămâie, într-un vas mare, şi serviţi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.