Tocana de soia

Printeaza

Tocana de soia din: soia, telina, morcovi, cartofi, ceapa, ulei, bulion, condimente, vegeta, usturoi, marar, patrunjel.

Ingrediente: Tocana de soia

  • un pachet cu cuburi de soia
  • o telina potrivita
  • 2-3 morcovi potriviti
  • 2-3 cartofi potriviti
  • ulei pentru prajit + 50 ml ulei
  • 3-4 cepe mari
  • 2 linguri de bulion sau cateva rosii foarte coapte
  • condimente
  • o foaie de dafin (facultativ)
  • vegeta
  • 5 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar

 

Mod de preparare:

Cuburile de soia se fierb o jumatate de ora in apa, apoi se scurg bine (eventual se si storc putin) si se prajesc usor in ulei. Se scot cu o spumiera si se pun intr-un castron.

Se curata si se spala legumele, apoi se taie in cubulete.

Ceapa se taie mai mare. Se caleste ceapa in ulei, impreuna cu vegeta si condimentele. Se adauga morcovii si telina si se mai calesc putin impreuna.

Se adauga apoi cuburile de soia si se toarna apa cat sa acopere continutul. Se lasa totul sa fiarba, completandu-se din cand in cand cu apa (daca este necesar).

Dupa circa 10 minute, se adauga si cartofii. Cand toate legumele sunt moi, se adauga bulionul diluat in putina apa rece, usturoiul pisat si foaia de dafin.

Se mai lasa sa dea cateva clocote si se ia mancarea de pe foc, adaugandu-se apoi verdeata tocata.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocana de soia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.