Tocana de urs cu bureti cu garnitura de mamaliguta si smantana
PrinteazaTocana de urs cu bureti cu garnitura de mamaliguta si smantana din: carne de urs, bureti, ceapa, bulion, vin, sare, piper, cimbru, grasime, malai, smantana.
- 1,200 kg carne de urs
- 400 g bureţi
- 3 cepe
- 2 linguri bulion
- 1 pahar vin
- sare
- piper
- cimbru
- 100 g grăsime
- 300 g mălai
- 150 g smantană
Mod de preparare:
Se taie carnea bucăţi egale, se sotează cu grăsime şi ceapă tocată, apoi se pun sare, piper, bulion, cimbru, vin şi apă şi se fierbe 1/4 oră.
Pe parcurs se pun şi bureţii tocaţi. Se serveşte cu mămăliguţă pripită şi smantană la sosieră .
Pofta buna!
Unde se gaseste carne de urs?