Tocana de urs cu bureti cu garnitura de mamaliguta si smantana

Printeaza

Tocana de urs cu bureti  cu garnitura de mamaliguta si smantana din: carne de urs, bureti, ceapa, bulion, vin, sare, piper, cimbru, grasime, malai, smantana.

Ingrediente:Tocana de urs cu bureti cu garnitura de mamaliguta si smantana

  • 1,200 kg carne de urs
  • 400 g bureţi
  • 3 cepe
  • 2 linguri bulion
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100 g grăsime
  • 300 g mălai
  • 150 g smantană

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţi egale, se sotează cu grăsime şi ceapă tocată, apoi se pun sare, piper, bulion, cimbru, vin şi apă şi se fierbe 1/4 oră.

Pe parcurs se pun şi bureţii tocaţi. Se serveşte cu mămăliguţă pripită şi smantană la sosieră .

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Unde se gaseste carne de urs?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.