Tocana de vita cu chili
PrinteazaTocana de vita cu chili din: chimen, oregano, usturoi, boia de ardei, praf de chilli, carne tocata de vita, ardei gras, fasole, branza cheddar, rosii, salata, chipsuri tortilla, sare, piper.
- 2 linguri de chimen
- 1 ½ linguri oregano uscat
- 1 ½ linguri praf de usturoi
- 1 lingura de boia de ardei
- 2 ½ lingurite praf de chili
- 1 kg carne tocata de vita
- 1 ceapa, cuburi
- 1 ardei gras galben sau portocaliu, cuburi
- 1 cutie fasole neagra, clatita
- 1 ½ cesti de supa de carne de vita
- 2 ⅔ ccesti branza cheddar, maruntita
- 2 rosii, cuburi
- salata verde, maruntita
- chips-uri tortilla
- sare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Adaugati chimen, oregano, praf de usturoi, boia de ardei si praf de chili intr-un castron și se amesteca bine pana sunt combinate. Se incalzeste o oala mare la foc mediu si se adauga carnea de vita.
Rupeti carnea, folosind o lingura de lemn si se adauga ceapa cubulete si ardeiul gras. Se condimenteaza cu sare și piper. Gatiti pentru aproximativ 7 minute.
Reduceti focul la mic. Adaugati fasolea neagra si amestecul de condimente, se amesteca pentru a se combina. Adaugati supa de carne de vita si gatiti aproximativ 12 minute.
Se condimenteaza dupa gust cu sare și piper.
Transferati in boluri si presarati branza, rosii cubulete, salata verde si chips-uri tortilla, maruntite.
Pofta buna!