Tocana de vitel cu ceapa si dovleac
PrinteazaTocana de vitel cu ceapa si dovleac din: vitel, dovleac, ceapa, muguri de pin, rozmarin, vita, ulei, sare, piper.
- 500 g carne de viţel
- 600 g miez de dovleac
- 3-4 cepe mici
- 1 lingură muguri de pin
- 2-3 crenguţe rozmarin
- 1 cub concentrat vită
- 1 lingură ulei
- sare si piper
Mod de preparare:
Carnea si dovleacul tăiat cuburi se pun într-un vas de cuptor.
Se stropesc cu ulei, se presară sare şi piper şi se adaugă cepele tăiate în patru sau sase.
Se dau la cuptor pentru 15 minute, apoi se adaugă supa făcută din concentrat şi apă.
Se lasă la cuptor 45 de mi-nute, până ce carnea şi legumele sunt fierte, iar zeama a scăzut. In ultimele 15 minute se adaugă mugurii de pin şi rozmarinul şi se continuă prepararea.
Tocana de vitel cu ceapa si dovleac
Pofta buna!