Tocana de vitel cu ceapa si dovleac

Printeaza

Tocana de vitel cu ceapa si dovleac din: vitel, dovleac, ceapa, muguri de pin, rozmarin, vita, ulei, sare, piper.

Ingrediente: Tocana de vitel cu ceapa si dovleac

  • 500 g carne de viţel
  • 600 g miez de dovleac
  • 3-4 cepe mici
  • 1 lingură muguri de pin
  • 2-3 crenguţe rozmarin
  • 1 cub concentrat vită
  • 1 lingură ulei
  • sare si piper

Mod de preparare:

Carnea si dovleacul tăiat cuburi se pun într-un vas de cuptor.

Se stropesc cu ulei, se presară sare şi piper şi se adaugă cepele tăiate în patru sau sase.

Se dau la cuptor pentru 15 minute, apoi se adaugă supa făcută din concentrat şi apă.

Se lasă la cuptor 45 de mi-nute, până ce carnea şi legumele sunt fierte, iar zeama a scăzut. In ultimele 15 minute se adaugă mugurii de pin şi rozmarinul şi se continuă prepararea.

Tocana de vitel cu ceapa si dovleac

Tocana de vitel cu ceapa si dovleac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.