Tocana de vitel cu mazare

Printeaza

Tocana de vitel cu mazare din: mazare, pulpa de vitel, ceapa, morcov, bulion, faina, verdeata, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocana de vitel cu mazare

  • 250 g mazăre curăţată
  • 400 g pulpă de viţel
  • o ceapă uscată
  • un morcov
  • 2 linguri bulion
  • o lingură făină
  • verdeaţă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se pun ceapa şi carnea la călit.

După ce carnea şi-a schimbat complet culoarea, se adaugă morcovul tăiat cubuleţe, se toarnă apă cât să acopere şi se lasă la fiert.

Când carnea este aproape fiartă, se pune mazărea şi se continuă fierberea.

Se desface bulionul în apă, se adaugă făina, se amestecă bine şi se toarnă peste mazăre şi carne. Se mai lasă 5-10 minute să fiarbă.

Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se serveşte cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.