Tocana din ficat cu garnitura de mamaliga

Printeaza

 Tocana din ficat cu garnitura de mamaliga

Ingrediente:Tocana din ficat cu garnitura de mamaliga

  • 300 g ficat de vită
  • 300 g bureţi
  • 2 cepe
  • 1/2 lingură de făină
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • piper
  • 150 g cabanos
  • 150 g costiţă afumată
  • 50 g ulei
  • 300 g mălai

 

Mod de preparare:

Se taie bucăţi ficatul, costiţa, cabanosul, bureţii şi se sotează în ulei împreună cu ceapa tocată.

Se pun apoi făina, vinul, bulionul, sarea şi pi­perul şi se fierb înăbuşit pînă ce au scăzut.

Se serveşte cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ia sa fac si eu o tocanita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.