sunt o alegere rafinată și delicioasă pentru un aperitiv sau o gustare elegantă. Combinația dintre dulceața naturală a smochinelor proaspete și cremozitatea brânzei ricotta oferă o explozie de arome și texturi care va impresiona cu siguranță orice invitat. Această rețetă este rapidă și ușoară, perfectă pentru a fi servită […]
Tocana din legume cu orez
PrinteazaTocana din legume cu orez din: ardei, gogosar, vanata, rosii, orez, cartof, ceapa, usturoi, ciuperci.
Ingrediente:
- 1 ardei gras
- 1 gogoşar
- 1 vânătă
- 2 roşii,
- 1 mână de orez
- 1 cartof
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 4 ciuperci
Mod de preparare:
spală şi se curăţă toate legumele, se taie ardeiul şi vânătă în cuburi, cartoful felii subţiri, să se pătrundă repede, şi ceapa solzişori.
căleşte puţin ceapa în ulei. Lângă ea, usturoiul. După ce s-au rumenit, li se adaugă puţină apă, să se înmoaie bine.
adaugă apoi în oală ardeiul şi orezul. După 10 minute, se mai adaugă o ceaşcă de apă şi se lasă să scadă pe foc mic.
După ce a scăzut apa, se adaugă vânătă şi cartoful si încă o ceaşcă de apă. scade şi aceasta, se pun roşiile (este bun şi bulionul).
Cu trei minute înainte de a fi stins focul se pun ciupercile (din conservă). Se presară pătrunjel tocat şi se ţine acoperit câteva minute, apoi se poate servi.
Tocana din legume cu orez
Pofta buna!
Tocană de fazan cu legume de sezon
o rețetă tradițională și rafinată, ideală pentru a aduce pe masa ta un gust autentic și plin de arome. Această mâncare se remarcă prin combinația delicioasă de carne de fazan, cunoscută pentru textura sa fină și gustul său deosebit, și legume proaspete, selectate în funcție de anotimp. […]