din: frunze de busuioc, nuci, parmezan, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare, piper. Pesto de busuioc este o delicioasă pastă de ierburi originară din Italia, cu un gust bogat și arome proaspete. Iată cum să prepari un pesto de busuioc clasic: Ingrediente: 2 căni de […]
Tocana de fasole cu carnati afumati
PrinteazaTocana de fasole cu carnati afumati din: fasole boabe, morcovi, ceapa, carnati afumati, ulei, sare.
Ingrediente:
- 200 g fasole boabe amestecata
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 2 carnati afumati
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Cu o seară înainte de preparare, se pune fasolea la înmuiat în apă rece. A doua zi se scurge şi se fier-be în apă rece, de trei ori. în a treia apă se pun la fiert fasolea, morcovul şi ceapa măruntită.
Odată fasolea fiartă, se scurge si se păstrează o cantitate mică din zeama în care a fiert. A doua ceapă se pune la călit în ulei şi se adaugă cârnaţii tăiaţi rondele.
adaugă fasolea fiartă şi legumele, se potriveşte de sare şi se pune un polonic de zeamă. Se lasă la fiert 15 minute.
Tocana de fasole cu carnati afumati
Pofta buna!
Musaca de Cartofi cu Carne Tocată de Porc
cartofi, carne de porc, ceapa, usturoi, rosii, ulei de masline, unt, faina, lapte, parmezan, sare, piper, oregano, busuioc. Această rețetă este perfectă pentru zilele reci de toamnă sau pentru momentele în care doriți să vă răsfățați cu un preparat cu adevărat reconfortant. Reteta Musaca de Cartofi […]