Bulgur cu Pui si Legume – Reteta Delicioasa din: bulgur, piept de pui, broccoli, morcovi, ciuperci, ulei de masline, sare, piper, ierburi aromate. Dacă căutați o opțiune sănătoasă și hrănitoare pentru masa de prânz sau cină, atunci rețeta noastră de Bulgur cu Pui și Legume este alegerea perfectă. Acest preparat aduce împreună bulgurul, bucăți suculente […]
Tocana de fasole cu carnati si morcovi
PrinteazaTocana de fasole cu carnati si morcovi din: fasole boabe amestecată, morcovi, ceapa, carnati afumati, ulei, sare
Ingrediente:
- 200 g fasole boabe amestecată
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 2 cârnaţi afumaţi
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Cu o seară înainte de preparare, se pune fasolea la înmuiat în apă rece. A doua zi se scurge şi se fierbe în apă rece, de trei ori. în a treia apă se pun la fiert fasolea, morcovul şi ceapa măruntită.
Odată fasolea fiartă, se scurge si se păstrează o cantitate mică din zeama în care a fiert. A doua ceapă se pune la călit în ulei şi se adaugă cârnaţii tăiaţi rondele.
adaugă fasolea fiartă şi legumele, se potriveşte de sare şi se pune un polonic de zeamă. Se lasă la fiert 15 minute.
Tocana de fasole cu carnati si morcovi
Pofta buna!
Șofranul: Istoria, Beneficiile, Contraindicatii și Rețete – Ghidul Complet
Șofranul: Istoria, Beneficiile, Contraindicatii și Rețete – Ghidul Complet. Șofranul, cunoscut pentru aroma sa distinctă și culoarea vibrantă, are o istorie bogată și fascinantă, întinzându-se pe mii de ani și traversând diverse culturi și civilizații. Istoria Șofranului: De la Origini la Utilizările Moderne: Șofranul, derivat din floarea Crocus sativus, este unul dintre cele mai vechi […]