Tocana haiduceasca de miel

Printeaza

 Tocana haiduceasca de miel

Ingrediente:Tocana haiduceasca de miel

  • 180 g carne de miel
  • ceapă
  • ardei gras
  • cimbru
  • condimente
  • piper
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • vin roşu
  • pastă de roşii sau bulion

 

Mod de preparare:

Tai în bucăţi mici carnea de miel şi le prăjeşti. Adaugi ceapa şi ardeiul gras, apoi le căleşti puţin împreună. Adaugi apă, iar când sunt aproape gata, pui şi condimentele.

La sfârşit, adaugi bulionul, mai laşi să fiarbă puţin, apoi stingi cu vin.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. mama ce bine era daca mai aveam nistel carne de miel in congelator

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.