Tocana de ied

Printeaza

O reteta de tocana de ied din: ied, rosii, ceapa, ardei, telina, morcovi, patrunjel, hrean, tuica, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Tocana de ied

  • 1/2 ied
  • 1 kg rosii proaspete
  • 200 g ceapa
  • 20 g ardei
  • 1 capatana telina
  • 200 g morcovi
  • 3 legaturi patrunjel
  • 1 radacina hrean
  • 200 ml tuica
  • 1 litru ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli, o cureţi şi o treci prin ră zătoarea cu ochiuri mari toate rădăcinoasele. Tai ceapa peştişori. Torni tot uleiul în ceaun şi, după ce se încinge, pui carnea spălată şi porţionată.

Laşi să se călească până ce se desprinde de pe os. Pui toate legumele (fără roşii) şi le căleşti împreună cu carnea. După ce au devenit sticloase, torni ţuica, dar, atenţie, torni în ceaun, la distantă cât mai mică, nu de sus.

Amesteci, laşi 1-2 mi­nute şi apoi pui apă cât să aco­pere ingredientele. După ce le­gumele şi carnea sunt fierte, pui roşiile tăiate în patru, pătrunjelul, sarea şi piperul. Mai laşi pe foc şi apoi iei ceaunul de pe foc.

Tocana de ied

Tocana de ied

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocanita de ied
  • ied la ceaun
  • tocana de ied
  • tocana de ied la ceaun
  • https://www restaurantedelux ro/tocana-ied html
  • tocanita de ied la ceaun
  • tocan de ied

1 comentariu

  1. N-am facut niciodata tocanita de ied

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.