Tocana de iepure cu bacon
PrinteazaTocana de iepure cu bacon din: pulpe de iepure, ciuperci, unt, ulei, mustar, faina, ceapa, bacon, lapte, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 pulpe de iepure
- 500 g ciuperci
- 50 g unt
- 2 linguri ulei
- 2 linguri mustar
- 3 linguri faina
- 2 cepe
- 200 g cubulete de bacon
- 500 ml lapte
- 300 ml apă
- pătrunjel
- sare si piper
Mod de preparare:
Tocana de iepure cu bacon : Într-un vas se topeşte untul în ulei si se rumeness pe toate părtile bucătile de carne. Se scot si se pune făina, se lasă un minut, se toarnă apa, laptele si mustarul şi se amestecă bine.
Se adaugă clupercile trecute sub un jet de apă şi bine scurse, baconul, ceapa tăiată, sare şi piper. Se pune si carnea dezosată, acoperind-o bine cu sos. Se acoperă si se fierbe 40 de minute.
Se lasă la cuptor 30 de minute.
Pofta buna!