Tocana de iepure cu bacon 

Printeaza

Tocana de iepure cu bacon din: pulpe de iepure, ciuperci, unt, ulei, mustar, faina, ceapa, bacon, lapte, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de iepure
  • 500 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri faina
  • 2 cepe
  • 200 g cubulete de bacon
  • 500 ml lapte
  • 300 ml apă
  • pătrunjel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Tocana de iepure cu bacon : Într-un vas se topeşte untul în ulei si se rumeness pe toate părtile bucătile de carne. Se scot si se pune făina, se lasă un minut, se toarnă apa, laptele si mustarul şi se amestecă bine.

Se adaugă clupercile trecute sub un jet de apă şi bine scurse, baconul, ceapa tăiată, sare şi piper. Se pune si carnea dezosată, acoperind-o bine cu sos. Se acoperă si se fierbe 40 de minute.

Se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.