Tocana de iepure – usor de preparat

Printeaza

Tocana de iepure din: pulpe de iepure, ciuperci, unt, ulei, mustar, faina, ceapa, bacon, lapte, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tocana de iepure

  • 4 pulpe de iepure
  • 500 g ciuperci conservate
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri faina
  • 2 cepe
  • 200 g cubulete de bacon
  • 500 ml lapte
  • 300 ml apă
  • pătrunjel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Într-un vas încăpător se topeşte untul în ulei si se rumeness pe toate părtile bucătile de carne.

Se scot si se pune făina, se lasă un minut, se toarnă apa, laptele si mustarul şi se amestecă bine cu telul.

Se adaugă clupercile trecute sub un jet de apă şi bine scurse, baconul, ceapa tăiată, sare şi piper.

Se pune si carnea dezosată, acoperind-o bine cu sos. Se acoperă si se fierbe 40 de minute.

Se lasă la cuptor 30 de minute fără capac.

Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Carne de iepure cu legume sotate si vin

Carne de iepure cu legume sotate si vin

Carne de iepure cu legume sotate si vin din: carne de iepure, ardei capia, ardei grasi, ceapa verde, usturoi, ciuperci, vanata, vin rosu sec, boia dulce, scortisoara, ardei iute, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 800 g carne de iepure doi ardei capia doi ardei grasi un fir de praz ceapa verde 6 catei de usturoi […]

 

Iepure cu smantana si vin alb

Iepure cu smantana si vin alb

Iepure cu smantana si vin alb din: iepure, vin, ceapa, mustar, smantana, ulei. Ingrediente: un iepure un litru vin alb 2 cepe 6 linguri muştar iute 200 g smântână 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Se porţionează iepurele, se unge cu muştar şi apoi se rumeneste în ulei timp de 10 minute. […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.