Tocana cu legume si carne de vita din: pulpa de vita, piept de vita, ceapa, praz, morcovi, cartofi, usturoi, vin alb, coniac, faina, untura, sare, piper, ierburi aromate.
Ingrediente:
un kg pulpa de vita
200 g piept de vita
2-3 cepe
un fir praz
1/2 morcovi
2-3 cartofi mai mari
2 catei de usturoi
500 ml vin alb sec
2 linguri coniac
o lingura faina
o lingura untura
sare
piper
ierburi aromate
Mod de preparare:
Intr-o oală se pune pulpa de vită tăiată cuburi la rumenit în untură topită.
După ce carnea s-a rumenit pe toate părţile, se scoate şi se pun morcovii, ceapa, prazul şi cartofii tăiate mare.
Se pune şi pieptul de vită tăiat cuburi şi se lasă să se călească împreună.,
Se adaugă făina, vinul, coniacul, usturoiul, sare si piper si se amestecă.
Se pune si pulpa de vită, se lasă la fiert cu capac timp de 2 ore, apoi se adaugă măslinele şi se mai lasă aproximativ 30 de minute să fiarbă împreună. Se condimentează cu ierburi aromate.
Tocana din piept de vita cu vin din: piept de vita, ceapa, telina, vin, ulei, faina, cartofi, dafin, sare, piper. Ingrediente: 600 g piept de vită 2 cepe 2 fire ţelină 200 ml vin o lingură ulei o lingură făină un litru apă 5 cartofi o foaie dafin câteva fire pătrunjel sare piper Mod […]
Tocana de vita cu paste din: bacon, carne de vita, faina, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin rosu sec, supa de vita, sare de mare, piper, morcovi baby, paste cu ou. Ingrediente: 6 felii de bacon, fierte și tocate 1kg carne de vita, cuburi 1/4 ceasca făină 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.