Tocana de legume cu sos

Printeaza

Tocana de legume cu sos din: dovlecel, morcov, ardei, rosii, suc de rosii, usturoi, ulei, patrunjel.

Ingrediente:

  • un dovlecel
  • un morcov
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 2 roşii foarte coapte
  • 100 ml suc de roşii
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ardeii tăiaţi fâşii şi usturoiul se pun la călit în ulei. Se lasă 2 minute, se adaugă dovlecelul tăiat cuburi şi morcovul rondele şi se lasă 10 minute la călit.

Se pun roşiile fără pieliţe şi sucul, apoi se acoperă cu capac.

Se fierbe 20 de minute, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce cu pătrunjel la masă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.