Tocană de legume văratice cu pui

Printeaza

Tocană de legume văratice cu pui

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2 roşii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • sare
  • ulei
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tocană de legume văratice cu pui: Fierbi carnea în apă cu sare şi când e gata o dezosezi, o tai bucăţi mici şi o căleşti într-o cratiţă cu ulei.

Adaugi ceapa tăiată, ardeiul gras tăiat bu­căţele sau fâşii şi roşiile tocate.

Pui sare şi piper după gust, iar la final presari pătrunjel verde tocat.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.