Tocana de legume

Printeaza

Tocana de legume

Ingrediente:

  • 300 g fasole
  • 2 dovlecei
  • 2 vinete mici
  • 3 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 5 roşii
  • 1 morcov
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu pastă
  • de tomate
  • cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Tocana de legume: Fierbe fasolea în apă cu sare. Căleşte ceapa. Stinge cu puţină apă, după care adaugă morcovul tăiat rondele.

Adaugă ardeiul, dovleceii şi vinetele tăiate cubuleţe. După câteva minute pune fasolea scursă. Acoperă cu zeama în care a fiert fasolea.

Potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu cimbru. Lasă pe foc să sca­dă bine, iar legumele să fie fierte.

Spre final, pune pasta de tomate şi roşiile decojite şi zdrobite cu furcu­liţa.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.