Tocana mexicana cu carne de porc
PrinteazaTocana mexicana cu carne de porc din: carne de porc, ulei, ceapa, telina, ardei gras, usturoi, sare, chilli, fasole neagra, porumb, cartofi, bulion, marar, piper.
- 800 g carne de porc
- 3 linguri ulei
- o ceapa
- 2 fire de telina
- un ardei gras
- un catel de usturoi
- sare
- o lingurita chilli
- o conserva mare fasole neagra
- o conserva mica porumb
- 3 cartofi
- 2 linguri bulion
- cateva fire marar
- piper
Mod de preparare:
Carnea taiata se rumeneste in ulei. Se păstrează la cald. In acelaşi ulei se pun la călit ceapa tăiată mărunt, ţelina rondele, ardeiul fâşii şi usturoiul. Se lasă 2-3 minute să se înmoaie şi apoi se pun chilii, sare, piper şi apă. Se adaugă fasolea, carnea şi, când dă în clocot, se reduce focul şi se fierbe cu capac 30 de minute.
Se adaugă bulionul şi cartofii şi se fierbe încă 20 de minute. Se stinge focul şi se adaugă boabele de porumb. Se presară mărarul şi se lasă 10 minute înainte de a aduce la masă.
Tocana mexicana cu carne de porc
Pofta buna!