Tocana mexicana cu carne de porc

Printeaza

Tocana mexicana cu carne de porc din: carne de porc, ulei, ceapa, telina, ardei gras, usturoi, sare, chilli, fasole neagra, porumb, cartofi, bulion, marar, piper.

Ingrediente:Tocana_mexicana_cu_carne_de_porc

  • 800 g carne de porc
  • 3 linguri ulei
  • o ceapa
  • 2 fire de telina
  • un ardei gras
  • un catel de usturoi
  • sare
  • o lingurita chilli
  • o conserva mare fasole neagra
  • o conserva mica porumb
  • 3 cartofi
  • 2 linguri bulion
  • cateva fire marar
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea taiata se rumeneste in ulei. Se păstrează la cald. In acelaşi ulei se pun la călit ceapa tăiată mărunt, ţelina rondele, ardeiul fâşii şi usturo­iul. Se lasă 2-3 minute să se în­moaie şi apoi se pun chilii, sare, piper şi apă. Se adaugă fasolea, carnea şi, când dă în clocot, se reduce focul şi se fierbe cu capac 30 de minute.

Se adaugă bulionul şi cartofii şi se fierbe încă 20 de minute. Se stinge focul şi se adaugă boabele de porumb. Se presa­ră mărarul şi se lasă 10 minute înainte de a aduce la masă.

Tocana mexicana cu carne de porc

Tocana_mexicana_cu_carne_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.