Tocana de miel cu ierburi de Provence
PrinteazaTocana de miel cu ierburi de Provence din: ulei de masline, rasol de miel, sare, piper, ceapa, morcovi, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, vin rosu, supa de pui, rosii, fasole.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 4 bucati rasol de miel
- sare si piper
- 1 ceapa, tocata
- 2 morcovi, decojiti și feliati
- 2 tulpini telina, feliata
- 2 linguri de pasta de tomate
- 1 1/2 linguri de ierburi de provence
- 4 căței de usturoi, tocat
- 1/4 ceasca vin rosu
- 1 1/2 cani supa de pui
- 1 cutie rosii cubulete
- 1 cutie fasole
Mod de preparare:
Tocana de miel cu ierburi de Provence: Preincalziti cuptorul la 170C.
Se încălzește uleiul într-o cratita la foc mediu-mare. Asezonati carnea cu sare și piper. Adăugați in cratita și rumeniti pe fiecare parte, aproximativ 4 minute. Pastrati deoparte.
Pune in cratita ceapa, morcov, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, sare și piper si gatiti aproximativ 5 minute. Adăugați vin, amestecati bine. Adaugati supa, roșii și fasole, dati focul la mic, gatiti cateva minute.
Acoperiti apoi cratita si dati la cuptor aproximativ 1 1/2-2 1/2 ore.
Pofta buna!