Tocana de miel cu ierburi de Provence

Printeaza

Tocana de miel cu ierburi de Provence din: ulei de masline, rasol de miel, sare, piper, ceapa, morcovi, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, vin rosu, supa de pui, rosii, fasole.

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 bucati rasol de miel
  • sare si piper
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 morcovi, decojiti și feliati
  • 2 tulpini telina, feliata
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 1 1/2 linguri de ierburi de provence
  • 4 căței de usturoi, tocat
  • 1/4 ceasca vin rosu
  • 1 1/2 cani supa de pui
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1 cutie fasole

 

Mod de preparare:

Tocana de miel cu ierburi de Provence: Preincalziti cuptorul la 170C.

Se încălzește uleiul într-o cratita la foc mediu-mare. Asezonati carnea cu sare și piper. Adăugați in cratita și rumeniti pe fiecare parte, aproximativ 4 minute. Pastrati deoparte.

Pune in cratita ceapa, morcov, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, sare și piper si gatiti aproximativ 5 minute. Adăugați vin, amestecati bine. Adaugati supa, roșii și fasole, dati focul la mic, gatiti cateva minute.

Acoperiti apoi cratita si dati la cuptor aproximativ 1 1/2-2 1/2 ore.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.