Tocana de miel cu anghinare din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, vin, masline, anghinare, menta. Ingrediente: 1 1/5 kg carne de miel, cuburi 2-3 linguri ulei de masline 1 ceapa, cuburi 2 catei de usturoi, tocat 1 cutie rosii, zdrobite ½ cana vin alb sec 1 cana supa de pui ½ […]
Tocana de miel cu legume si usturoi
PrinteazaTocana de miel cu legume si usturoi din: carne de miel, morcovi, mazăre, fasole păstăi, cartofi, usturoi, roşii, ulei, cub concentrat de pui, bulion, foi de dafin, sare, piper.
Ingrediente:
- un kg carne de miel
- 200 g morcovi
- 200 g mazăre
- 200 g fasole păstăi
- 200 g cartofi
- 2 căţei usturoi
- 500 g roşii
- o lingură ulei
- un cub concentrat de pui
- 2 linguri bulion
- o foaie dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea tăiată bucăţi se căleşte în ulei până ce îşi schimbă culoarea.
Apoi, carnea se transferă într-o cratită, se acoperă cu apă, se pun roşiile si usturoiul, se adaugă concentratul desfăcut cu putină apă, se potriveşte de sare si piper si se lasă la foc timp de o oră.
Se adaugă după acest timp morcovii, cartofii si mazărea cu fasolea fierte separat 10 minute.
Se adaugă bulionul si foaia de dafin. Se mai lasă pe foc 30 de minute până la o oră, în funcţie de carne.
Tocana de miel cu legume si usturoi
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana de miel cu anghinare
Tocana din spata de miel
Tocana din spata de miel din: spata de miel, ceapa, laptuci, lamai, oua, faina, ulei, sare, piper, marar, unt. Ingrediente: 1 kg spată de miel 500 g ceapă 2 lăptuci 2 lămâi 2 ouă 1 lingură făină de porumb 1 ceaşcă ulei sare piper mărar 2 linguri unt Mod de preparare: Se taie carnea în […]
Pofta buna!
Arata bine tocanita, dar o s-o fac cu carne de vita, iese mult mai gustoasa