Tocana de pui cu ardei iute din: aripioare de pui, ceapa, ardei, rosii, ulei. Ingrediente: o caserolă aripioare de pui 4 cepe 2 ardei graşi 2 ardei iuţi o conservă mică roşii în bulion 3 linguri ulei sare 3-4 fire pătrunjel Mod de preparare: Carnea bine spălată şi uscată se rumeneşte în ulei. Când […]
Tocana munteneasca cu piept de pui si carnati
PrinteazaTocana munteneasca cu piept de pui si carnati din: cartofi, suc de rosii, cimbru verde si uscat, usturoi, ceapa rosie, piper, sare, marar, pipet de pui, carnati, ulei de floarea soarelui.
- 12 cartofi cu coaja rosie
- 500 ml suc de rosii
- cimbru verde si uscat
- o capatana usturoi
- o ceapa mica rosie
- sare
- piper negru macinat si boabe
- marar
- 2 bucati piept de pui
- 2-3 carnati putin picanti
- 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Se spală bine cartofii, se curăţă si se fierb. Separat, se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se toacă mărunt.
Se călesc în uleiul de floarea-soarelui doar cât să capete transparenţă şi se pune şi pieptul de pui tăiat feliuţe şi se rumenesc uşor.
Se adaugă cartofii şi sucul de roşii, se condimentează cu sare, piper măcinat şi boabe şi se perpelesc la foc mic, ca să nu se sfărâme cartofii.
Se feliază cârnaţii şi se prăjesc în sucul propriu, apoi se pun peste tocana de cartofi.
Tocana munteneasca cu piept de pui si carnati
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana cu ficatei de pui
Tocana cu ficatei de pui din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, ardei, rosii, sare, piper. Ingrediente: 700 g ficăţei de pui 2 cepe mari 1-2 căţei de usturoi 2 ardei roşii copţi 200 g roşii întregi sare piper busuioc uscat cimbru uscat 500 ml apă 1 legătură pătrunjel verde 2 linguri ulei Mod de preparare: […]
Pofta buna!