Tocana de peste cu mamaliga din: peste, rosii, ceapa, usturoi, capere, faina, cartofi, spanac, margarina, sare, mamaliga. Ingrediente: 800 g peşte alb 400 g cuburi de roşii conservate o ceapă un căţel usturoi 60 g capere 2 linguri făină 800 g cartofi 300 g spanac întreg 3 linguri margarină sare mămăligă Mod de preparare: […]
Tocana portugheza de peste din: peste, vin, cartofi, fasole, rosii, ceapa, usturoi, ardei, dafin, ulei, boia, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1,2 kg peşte 250 ml vin alb sec un kg cartofi 100 g fasole verde un kg roşii 500 g ceapă 4 căţei usturoi 2 ardei graşi 2 foi dafin 6 linguri ulei o lingură […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.