Tocana picanta de porc

Printeaza

Tocana picanta de porc din: carne de porc, ceapa, morcovi, cartofi, telina, praz, ardei, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocana picanta de porc

  • un kg carne de porc
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 cartofi
  • un fir ţelină
  • un praz
  • o foaie dafin
  • 2 ardei iuţi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prazul, ţelina, morcovul şi ceapa, mărunt tocate, se pun la călit în ulei şi se presară cu sare. Se adaugă ardeii iuţi tăiaţi rondele, se mai lasă 2 minute, apoi se pune carnea de porc tăiată cubuleţe.

Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.

Se pun cartofii şi foaia de dafin şi se mai lasă la fiert 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.