Tocana cu polonezi si ardei gras

Printeaza

Tocana cu polonezi si ardei gras din: polonezi, cartofi, conserva fasole boabe, ardei gras rosu si verde, ceapa, ulei, sare, piper.

Tocana_cu_polonezi_si_ardei_gras

Ingrediente:

  • 3 polonezi
  • 5 cartofi
  • o conservă mică fasole boabe
  • un ardei gras roşu
  • un ardei gras verde
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

In ulei se pun polonezii tăiaţi rondele si se călesc. Se scot şi se pun ardeii şi ceapa tăiate mai mare. Se lasă să se înmoaie.

Se presară sare şi piper, se pun cartofii tăiaţi cuburi, se acoperă cu apă si se lasă la fiert 20 de minute.

Se adaugă polonezii, fasolea trecută sub un jet de apă şi scursă şi se mai lasă 10 minute la fiert. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cy ardei iute.

Tocana cu polonezi si ardei gras

Tocana_cu_polonezi_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.