Tocana cu porc si morcovi

Printeaza

Tocana cu porc si morcovi din: carne de porc, ceapa, praz, morcovi, apa (sau supa sau vin), ulei, rosii in bulion, faina, sare si piper.

 

Ingrediente:Tocana_cu_porc_si_morcovi

  • 350 g carne de porc de gătit
  • o ceapă
  • un fir praz
  • 8 morcovi
  • un litru de apă, supă sau vin
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 linguri cu roşii în bulion
  • o lingură făină
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se rumeneşte carnea pe toate părţile în ulei încins si apoi se adaugă ceapa tăiată peştişori, prazul tăiat rondele si morcovii la fel.

Se lasă să se călească puţin, se pune făina, se lasă 2 minute şi apoi se toarnă apa, supa sau vinul.

Se presară cu sare si piper şi se lasă la fiert timp de 45 de minute.

Cu 10 minute înainte de a fi gata se adaugă roşiile şi se continuă fierberea.

Tocana cu porc si morcovi

Tocana_cu_porc_si_morcovi

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tocana de post cu orez

Tocana de post cu orez

Tocana de post cu orez din: ardei, gogosar, vanata, rosii, orez, cartof, ceapa, usturoi, ciuperci. Ingrediente: 1 ardei gras 1 gogoşar 1 vânătă 2 roşii, 1 mână de orez 1 cartof 1 ceapă 2 căţei de usturoi 4 ciuperci   Mod de preparare: Se spală şi se curăţă toate legumele, se taie ardeiul şi vânătă […]

 

Tocana arabeasca cu carne de vita

Tocana arabeasca cu carne de vita

Tocana arabeasca cu carne de vita din: carne de vita, untura, ceapa, gutui, dovleac, ananas, mere, zahar pudra, scortisoara, otet, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de vită 5 linguri untură 4 cepe 3 gutui 1 felie dovleac 8 felii ananas din cutie 5 mere 3 linguri zahăr pudră 2 linguriţe scorţişoară 2 linguri oţet […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.