Tocana de pui cu ardei gras

Printeaza

Tocana de pui cu ardei gras din: pulpe de pui, ceapa, ardei gras, suc de rosii, ulei, boia dulce, sare, piper.

Ingrediente:Tocana_de_pui_cu_ardei_gras

  • 2 pulpe de pui
  • 3 cepe
  • un ardei gras
  • 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri ulei
  • o lingurita boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală carnea sub jet de apă rece, apoi se curăţă de eventualele pielite. Intr-o cratiţă se încinge uleiul si se rumeneşte carnea pe toate părţile. Se scoate carnea şi se pune ceapa tăiată peştişori, se lasă un pic şi apoi se pun ardeiul tăiat fâşii şi boiaua dulce.

Se pune carnea peste legume, se toarnă sucul de roşii şi se lasă pe foc până ce carnea este bine fiartă.

Tocana de pui cu ardei gras

Tocana_de_pui_cu_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.