Tocana de pui cu anghinare si mazare verde din: supă de pasăre, creste, ficat, testicule de cocoşi, anghinare, mazăre verde proaspătă, unt, ulei, vin, mănătărci, oua, faina, sare, piper. Ingrediente: 1 ceaşcă de supă de pasăre creste, ficat şi testicule de la 2 cocoşi mici 2 funduri de anghinare 50 g mazăre verde proaspătă unt cât o nucă 2 linguri de […]
Tocana de pui cu mazare si cartofi
PrinteazaTocana de pui cu mazare si cartofi din: pulpe intregi de pui, ceapa, cartofi, mazare, morcov, ulei, bulion, patrunjel, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 2-3 pulpe întregi de pui
- 2 cepe
- 5 cartofi
- 150 g mazăre
- un morcov
- 2 linguri ulei
- 2 linguri bulion
- 2-3 fire pătrunjel
- 2-3 căţei usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei încins se rumeneşte bine puiul, apoi se adaugă ceapa tocată. Se mai lasă 5 minute, amestecând casă nu se ardă ceapa.
Apoi se pdne morcovul rondele, se acoperă cu apâ şi se lasă la fiert. La jumătatea fierberii se pun cartofii cuburi şi mazărea si se mai lasă 20 de minute la fiert.
Se adaugă bulionul desfăcut în puţină apă şi se mai ţine pe foc 5 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă usturoiul pisat mărunt si se aduce la masă cu pătrunjel tocat.
Tocana de pui cu mazare si cartofi
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana de pui cu anghinare si mazare verde
Tocana cu pipote
Tocana cu pipote din: pipote, ceapa, usturoi, ardei, rosii, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 700 g pipote 2 cepe mari 1-2 căţei de usturoi 2 ardei roşii copţi 200 g roşii întregi sare piper busuioc uscat cimbru uscat pătrunjel verde 2 linguri ulei Mod de preparare: Se pun la foc măruntaiele curăţate, spălate şi porţionate, într-un […]
Tocana de vita cu vin rosu si ciuperci
Tocana de vita cu vin rosu si ciuperci din: carne slaba de vita, ulei, ceapa, morcovi, pastarnac, ciuperci, usturoi, mazare, vin rosu, portocala, cimbru, rozmarin, dafin, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g carne slabă de vită 2 linguri ulei 1 ceapă mare 2 morcovi mici 1 păstârnac 250 g ciuperci 1 căţel de usturoi 200 […]
Pofta buna!