Combaterea Durerilor de Articulații: Ghid Complet al Remediilor Naturiste Eficiente. Durerile de articulații pot fi debilitante și afectează milioane de persoane în întreaga lume. Fie că sunt cauzate de artrită, uzură sau leziuni, aceste dureri pot serios impacta calitatea vieții. Din fericire, există numeroase remedii naturiste care pot oferi alinare. Acest articol explorează cele mai […]
Tocana scazuta de legume cu cimbru
PrinteazaTocana scazuta de legume cu cimbru din: vinete, dovlecei, ardei grasi de culori diferite, ceapa, fasole pastai, rosii, usutroi, cimbru, foi de dafin, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 2 ardei graşi de culori diferite
- 2 cepe
- 200 g fasole păstăi
- 500 g roşii
- 3 căţei de usturoi
- cimbru
- 1 foaie de dafin
- 2 linguri ulei
- sare, piper
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi o tai julien. Cureţi ardeii de seminţe, îi tai rondele şi îi pui la călit, împreună cu ceapa. După ce s-au înmuiat, adaugi roşiile fără pieliţe, usturoiul, cimbrul şi foaia de dafin.
Laşi pe foc 30 de minute, cu capac. Separat, fierbi timp de 15 minute, în apă cu sare, dovleceii şi vinetele tăiate rondele.
Pui toate legumele, amestecul dş roşii şi fasolea păstăi (scursă de apa în care a fost conservată) într-un vas de cuptor, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi 15 minute.
Tocana scazuta de legume cu cimbru
Pofta buna!
Lichior de Rubarbă Tradițional
Lichior de Rubarbă Tradițional din: rubarba, zahar, vodca, coaja de lamaie, vanilie. Lichiorul de rubarbă este o băutură rafinată, cu rădăcini adânci în tradițiile culinare europene. Fiind apreciat pentru gustul său unic, dulce-acrișor, lichiorul de rubarbă reprezintă o combinație perfectă între simplitate și eleganță. Istoria sa datează de secole, când a fost creat inițial ca […]