Tocana simpla de miel

Printeaza

O reteta de tocana simpla de miel din: carne de miel, praz, morcovi, telina, cartofi, faina, cuisoare si lamaie.

Ingrediente:Tocana simpla de miel

  • 800 g carne miel
  • 2 bucati praz
  • 4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 patrunjel
  • 5 cartofi
  • 1 lingura faina
  • 6 cuisoare
  • 1 lamaie

Mod de preparare:

Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi.

Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamaie, iar la sfarsit, bucatelele de carne. Se lasa cratita pe foc mic, sa mai dea cateva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.