Tocana ungureasca cu carnati

Printeaza

Tocana ungureasca cu carnati din: ardei, ceapa, rosii, carnati, untura, boia, sare, piper.

Ingrediente:Tocana ungureasca cu carnati

  • 2 ardei graşi
  • 2 cepe
  • 4 roşii
  • 2 cârnaţi afumaţi
  • o lingură untură
  • un praf boia dulce sau iute
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie peştişori, iar ardeii şi roşiile se taie cuburi mari. In untură topită se pun cârnaţii să se rumenească şi apoi se scot.

Se pun legumele şi boiaua şi se lasă să se înmoaie. Se adaugă cârnaţii şi se lasă 50 de minute la foc cu capac, în ultimele 10 minute de fiert, se scoate capacul.

Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce cu pătrunjel la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.