Ouă poșate pe avocado toast – un mic dejun sănătos și delicios, perfect pentru a începe ziua cu energie și nutrienți esențiali. Această combinație de proteine și grăsimi sănătoase este ideală pentru cei care doresc să adopte un stil de viață echilibrat, oferind atât sațietate cât și plăcere gustativă. Prepararea acestui fel de mâncare necesită […]
Tocana ungureasca
PrinteazaTocana ungureasca din: carne de porc, costita, carnati, ulei, rosii, ardei gras, ceapa, smantana, supa de oase, boia si sare.
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc
- 100 g costita afumata
- 250 g carnati
- 100 g untura sau ulei
- 500 g rosii proaspete
- 200 g ardei gras
- 250 g ceapa
- 200 ml smantana
- 500 ml supa de oase
- boia de ardei dulce
- sare
Mod de preparare:
Speli carnea, o tai în bucăţi şi o sărezi. Tai costiţa fâşii lungi, iar cârnaţii îi tai în felii.
Roşiile curăţate şi spălate le opăreşti, le cureţi de pileiţă şi le tai felii. Ardeiul, curăţat şi spălat îl tai felii. Ceapa curăţată şi spălată o tai felii.
Carnea, ardeii şi ceapa le înăbuşi în untură cu adaos de apă. înăbuşi costiţa separat, apoi o pui peste carne.
Adaugi cârnaţii, boiaua şi supa de oase şi fierbi 30-35 de minute. Adaugi roşiile şi sarea şi mai fierbi 15 minute.
La sfârşitul fierberii, pui smântână, amesteci pentru omogenizare şi mai fierbi 4-5 minute.
Serveşti tocana caldă.
Tocana ungureasca
Pofta buna!