Tocana de vinete cu bulion din: vinete, ceapa, bulion, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 2 vinete 1 ceapă 1 lingură bulion 2 linguri ulei sare piper pătrunjel Mod de preparare: Vinetele se taie rondele care se presară cu sare si se lasă 10 minute. Intre timp, ceapa tăiată mărunt se pune la călit. Se şterg vinetele de zeama […]
Tocana de vinete cu ardei si mazare
PrinteazaTocana de vinete cu ardei si mazare din: vinete, dovlecei, mazare, ceapa, faina, usturoi, sos de tomate, oregano, patrunjel, piper, sare, ulei.
- 500 g vinete
- 500 g ardei sau dovlecei
- 150 g mazare
- 1 ceapa
- 2 linguri faina
- 2 catei de usturoi
- 4 linguri sos de tomate
- oregano
- patrunjel
- piper
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Căleşti ceapa tăiată mărunt, în câteva linguri de ulei. Adaugi vinetele şi dovleceii (ardeii) tăiate mărunt, apoi mazărea.
Pui 1/2 cană cu apă peste compoziţie şi laşi să fiarbă la foc mic.
Când legumele sunt complet fierte, adaugi făina amestecată separat cu puţină apă, turnată încet, după care pui sosul de roşii şi usturoiul pisat.
Condimentezi după gust.
Tocana de vinete cu ardei si mazare
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana de vinete cu bulion
Tocana de vinete cu usturoi
Tocana de vinete cu usturoi din: vinete, ulei, usturoi, ceapa, zahar, sos de soia, otet, sherry. Ingrediente: 4 vinete mici 7 linguri de ulei 3-4 căţei de usturoi 1 ceapă 6 linguriţe zahăr brun 6 linguriţe sos de soia 6 linguriţe oţet de mere 1 lingură Sherry sec Mod de preparare: Se curăţă vinetele, […]
Tocana de vinete cu dovlecel si ceapa
Tocana de vinete cu dovlecel si ceapa din: vinete, dovlecei, ceapa, roşii în bulion cu tot cu suc, sare, ulei. Ingrediente: 2 vinete 2 dovlecei 2 cepe 5 roşii în bulion cu tot cu suc 3 linguri ulei sare Mod de preparare: Vinetele si dovleceii se spală şi se taie rondele care se presară cu sare. Se lasă 10 […]
Pofta buna!