Tocana de vinete si dovlecei din: vinete, dovlecei, ceapa, rosii in bulion, ulei, sare.
Ingrediente:
2 vinete
2 dovlecei
2 cepe
5 rosii in bulion cu tot cu suc
3 linguri ulei
sare
Mod de preparare:
Vinetele si dovleceii se spală şi se taie rondele care se presară cu sare. Se lasă 10 minute asa.
Apoi, se şterg cu şervete de hârtie, se rumenesc în ulei şi se scot deoparte. In acelaşi ulei se căleşte ceapa şi, când s-a înmuiat, se adaugă vinetele şi dovleceii
Se toarnă puţină apă si se lasă la fiert 15 minute.
Se pun apoi roşiile tăiate mărunt si sucul lor si se mai lasă la fiert 10 minute împreună.
Tocana de vinete cu dovlecel si ceapa din: vinete, dovlecei, ceapa, roşii în bulion cu tot cu suc, sare, ulei. Ingrediente: 2 vinete 2 dovlecei 2 cepe 5 roşii în bulion cu tot cu suc 3 linguri ulei sare Mod de preparare: Vinetele si dovleceii se spală şi se taie rondele care se presară cu sare. Se lasă 10 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.