Tocana de vinete cu dovlecel si ceapa
PrinteazaTocana de vinete cu dovlecel si ceapa din: vinete, dovlecei, ceapa, roşii în bulion cu tot cu suc, sare, ulei.
Ingrediente:
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 5 roşii în bulion cu tot cu suc
- 3 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Vinetele si dovleceii se spală şi se taie rondele care se presară cu sare. Se lasă 10 minute asa.
Apoi, se şterg cu şervete de hârtie, se rumenesc în ulei şi se scot deoparte.
In acelaşi ulei se căleşte ceapa şi, când s-a înmuiat, se adaugă vinetele şi dovleceii.
Se toarnă puţină apă si se lasă la fiert 15 minute.
Se pun apoi roşiile tăiate mărunt si sucul lor si se mai lasă la fiert 10 minute împreună.
Tocana de vinete cu dovlecel si ceapa
Pofta buna!